Cursisten instrueren

Nagelstyliste is een beroep met veel mogelijkheden. Zo kunt u gaan werken in een
nagelstudio, zonnestudio, schoonheidssalon, etc. Ook is het mogelijk om als  zelfstandige aan de slag te gaan zodat u geheel vrij bent uw eigen tijd in te delen. Voor een nagelstyliste is er altijd voldoende werk. Voorwaarde is wel dat er kwalitatief goed werk geleverd word. Helaas merken wij dat de laatste jaren steeds meer mensen een pakket aanschaffen en zonder opleiding aan de slag gaan. Hiermee is de algemene kwaliteit in het nagelstylingvak erg ver naar beneden gegaan. Nagelstylistes die een gedegen opleiding gevolgd hebben en zich dus door kwaliteit te leveren kunnen onderscheiden kunnen een succesvolle baan als (zelfstandig) nagelstyliste verwachten.

Als laatste vinden wij het belangrijk dat u weet dat het vak nagelstyliste een beroep is dat niet door de overheid erkend wordt. Hierdoor is er geen enkele controle op de opleidingen die gegeven worden en is de kwaliteit van veel opleidingen ver beneden peil.
De docente van Moninails opleidingen heeft een zeer uitgebreide docententraining volgens de Amerikaanse weg gevolgd omdat het vak nagelstyling daar wel hoge kwaliteitseisen kent.
Maak daarom niet te snel een keuze en laat u goed informeren over de achtergrond van de opleidende persoon om er zeker van te zijn dat u een opleiding kiest die aan uw verwachtingen voldoet.

Ga terug

Contact  

Moninails
de Lingst 80
6081 GK Haelen
0475 59 4128 / 06 51 2838 62
info@moninails.nl
www.moninails.nl

  

Afspraak maken 

U kunt een afspraak maken via het contactformulier. U krijgt binnen 24 uur een antwoord van ons terug.

Afspraak maken

copyright © 2017 Moninails