HOPELIJK WEER VANAF HALF MAART START LESSEN/WORKSHOPS

Helaas is het coronavirus nog niet onder controle en hebben we de deuren nog niet mogen openen. Voorlopig kunnen er nog geen cursussen gepland worden. Als nieuwe versoepelingen doorgevoerd worden, zullen we zo snel mogelijk nieuwe data plannen en iedereen die zich reeds opgegeven heeft krijgt persoonlijk bericht. 

Voor de cursisten en de modellen zijn in de eerste lockdown reeds extra veiligheidsmaatregelen getroffen, zoals genoeg ruimte (min. 1,5 meter) en spatschermen. Tevens houden we ons aan de richtlijnen zoals beschreven in het protocol van de Nagelsector. Deze zijn HIER te lezen. Bekijk ook de COVID-19 hygiëne. Ik hou jullie op de hoogte. Zorg goed voor jezelf en voor de mensen in je omgeving en blijf gezond. Tot gauw. 

Groetjes Monique

__________________________________________________________

Nagelstyliste is een beroep met veel mogelijkheden. Zo kun je gaan werken in een nagelstudio, zonnestudio, schoonheidssalon, etc. Ook is het mogelijk om als zelfstandige aan de slag te gaan zodat je geheel vrij bent de tijd in te delen.
Voor een nagelstyliste is er altijd voldoende werk. Voorwaarde is wel dat er kwalitatief goed werk geleverd word. Helaas merken wij dat de laatste jaren steeds meer mensen een pakket aanschaffen en zonder opleiding aan de slag gaan. Hiermee is de algemene kwaliteit in het nagelstylingvak erg ver naar beneden gegaan.

Nagelstylistes die een gedegen opleiding gevolgd hebben, onderscheiden zich door kwaliteit te leveren en kunnen een succesvolle baan als (zelfstandig) nagelstyliste verwachten.
Moninails biedt opleidingen nagelstyling en losse cursussen volgens het landelijke lesprogramma van VIP Naildesign. Door een opleiding bij Moninails opleidingen te volgen ben je verzekerd een opleiding te krijgen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Moninails is een opleidingsinstituut met ervaring in het nagelstyling vak. Door de jaren ervaring, regelmatige bijscholing en directe betrokkenheid bij de nagelstudio's, weet Moninails welke aandacht en ondersteuning een nagelstyliste nodig heeft. Alle opleidingen worden gegeven door een docente die volgens de normen van VIP-Naildesign is opgeleid. Door de zorgvuldige samenstelling van de opleidingen ben je verzekerd van een kwaliteitsopleiding. Immers een goede basis is het begin van een succesvolle carrière.

Omdat persoonlijke aandacht erg belangrijk is nemen er maximaal 4 cursisten deel aan een opleiding. (Tijdelijk maximaal 3 cursisten, omdat de richtlijnen van het RIVM gevolgd worden) Zo krijgt een ieder de persoonlijke aandacht die zij nodig heeft om het vak goed te kunnen leren. Hierin onderscheidt Moninails zich van de reguliere opleidingscentra, waarbij de lessen vaak klassikaal behandeld worden. Ook na het voltooien van de opleiding staan wij klaar om te helpen, een goedlopende salon te starten en te ondersteunen bij eventuele problemen/vragen.

Door het volgen van trainingen blijven wij als opleiders op de hoogte van de nieuwste trends in ons vak en bieden wij onze cursisten deze kennis aan. Maar het belangrijkste is, dat je altijd terug kunt vallen op de docenten om vragen en problemen voor te leggen, maar ook voor feedback over de vorderingen van je werk. Op deze manier kun je verder specialiseren in het vak nagelstyling.

Heb je nog vragen over onze opleidingen? Je kunt ons altijd bereiken via het contactformulier.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel