Permanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Met een ultra dunne naald en pigment wordt er een wenkbrauw, eyeliner of liplijn gezet. Permanente make-up (vaak afgekort als PMU) is Micropigmentatie en wordt ook cosmetische tatoeage genoemd.

Deze methode wordt wel eens ten onrechte verward met tatoeëren (wenkbrauw tatoeage, eyeliner tattoo etc.) waarbij er in diepere huidlagen gewerkt wordt. Bij micropigmentatie wordt er gewerkt met verfijndere apparatuur, andere pigmenten en verschillende technieken.

Permanente make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren, waardoor de natuurlijke schoonheid geaccentueerd wordt. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, PMU verhoogt ook het zelfvertrouwen en creëert een actievere levensstijl en meer persoonlijke vrijheid. Micropigmentatie blijft een aantal jaren zitten, je ziet er ten alle tijden dus verzorgd uit!

Ook is permanente make-up zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor make-up, gevoelige ogen bij contactlenzen hebben, een bril dragen of actief sporten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

PMU – Wenkbrauwen

Een van de belangrijkste elementen van het gelaat zijn de wenkbrauwen. Deze vormen de omlijsting van het gezicht. Niet aanwezige of onvolledige wenkbrauwen kunnen op diverse wijzen door middel van micropigmentatie zeer natuurlijk gecorrigeerd worden. Afhankelijk van de wensen en het huidtype van de klant wordt er besloten welke techniek het beste past.

HAIRSTROKE

Hairstroke geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een te dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

SHADOW

Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkbaar met een wenkbrauwpotlood of poeder. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.

PMU – Lippen

Lipcontouren kunnen vervagen door o.a. huidveroudering. Een vervaagde lipcontour krijgt zijn vorm blijvend terug met een natuurlijke lipliner. Een zeer subtiele lipliner zorgt al direct voor meer definitie van de liplijn. Ook kan een PMU liplijn de lippen de juiste symmetrie geven. Met een zogeheten ‘full-lips’ behandeling worden fletse of vale lippen op natuurlijke wijze op kleur gebracht.

PMU – Ogen

Ogen krijgen meer expressiviteit door ze subtiel te accentueren met een eyeliner boven, onder of rondom de ogen. Van subtiele lashliner tussen de wimperhaartjes tot een duotone eyeliner: er is veel variatie in kleur, dikte en lengte mogelijk. Het resultaat van permanente eyeliner is subtieler en strakker dan met gewone make-up bereikt kan worden. Uitgelopen make-up is verleden tijd: een groot pluspunt is dat permanente make-up altijd perfect zit. Dag in, dag uit van ’s ochtends tot ’s avonds, op vakantie, in de sauna of tijdens het sporten.

Blijvend mooi met permanente make-up.

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel