Nagelstyling Acryl

Tijdens de opleiding nagelstyling acryl leren wij stap voor stap hoe mooie acrylnagels te stileren van topkwaliteit. Naast de benodigde theoretische kennis, leer je het maken van french manicure nagels, naturel nagels, het verstevigen van de natuurlijke nagels, de behandeling bij een nagelbijter, het werken op tips en sjablonen en wordt de nagelbedverlengingstechniek bijgebracht. Je krijgt al deze verschillende opzetmethoden aangeleerd volgens de originele Amerikaanse one-ball methode. 

Tevens leer je de opvultechniek, zowel met de hand als met de elektrische vijl. Voor de opleiding nagelstyling acryl zijn in totaal 3 modellen nodig.

De opleiding nagelstyling acryl bestaat uit 8 lessen die verdeeld worden over 5 weken. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot circa 22.00 uur. 

Er zijn verschillende pakketten met producten verkrijgbaar. Brons, zilver en als aanvulling een goudpakket.Natuurlijk kun je met een brons pakket starten en andere producten los bijbestellen. Voor de inhoud van de pakketten zie onze website. 

Na het afronden van deze opleiding wordt het examen afgenomen door Patricia Reedijk van het hoofdkantoor van VIP-Naildesign, en als dit met een voldoende afgesloten wordt, ontvang je het certificaat nagelstyling acryl.

De kosten voor de Nagelstyling Acryl dienen voor aanvang van de eerste les, betaald te zijn. Dit kan per overboeking, contant of per pin. 

Cursusagenda:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel