Nagelstyling Allround

De opleiding allround nagelstyling is een combinatie van de opleidingen nagelstyling gel en nagelstyling acryl. De opleiding allround nagelstyling is uitermate geschikt als je professioneel aan de slag wilt als nagelstyliste.
Omdat je zowel de gel als acryltechniek beheerst kunnen alle klanten een behandeling op maat geboden worden. 

Voor de opleiding allround nagelstyling zijn in totaal 6 modellen nodig. De opleiding allround nagelstyling bestaat uit 16 lessen die verdeeld worden over 10 weken. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot circa 22.00 uur. 

Er zijn verschillende pakketten met producten verkrijgbaar. Brons, zilver en als aanvulling een goudpakket. Natuurlijk kun je met een brons pakket starten en andere producten los bijbestellen. 

Ongeveer 2 weken na het afronden van deze opleiding wordt het examen afgenomen door Patricia Reedijk van het hoofdkantoor van VIP-Naildesign en als dit met een voldoende afgesloten wordt, ontvang je het certificaat nagelstyling gel, het certificaat acryl, het diploma allround en een deurschild.

De Nagelstyling Allround kan in termijnen betaald worden en wel als volgt :

Termijn 1 : € 725,- + het allroundpakket naar keuze.

Termijn 2 : € 625,- 

De kosten voor de Nagelstyling Allround dienen voor aanvang van de eerste les, per module, betaald te zijn. Dit kan per overboeking, contant of per pin. 

Cursusagenda: 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel