Perfectietraining gel/acryl 

De perfectietraining is bedoeld voor nagelstylistes die eerder (elders) een opleiding gevolgd hebben en een tekortkoming van kennis bezitten voor bepaalde punten van het vak of weer even de puntjes op de i gezet willen hebben. De perfectietraining kan zowel voor gel als acryl gedaan worden. 

Aan de hand van een (telefonisch) intakegesprek bepalen we samen voor welke aspecten van het vak extra ondersteuning nodig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn: werken op tips, werken met sjablonen, behandeling bij nagelbijters, vijltechniek, werken met de frees, nagelbedverlengingstechniek, nabehandeling, enz, enz. Ook voor herintredende nagelstylistes is dit een prima begin om weer een doorstart te maken. Ook voor ervaren stylistes die graag de reverse techniek (one-ball methode) willen leren is dit mogelijk tijdens de perfectietraining acryl. 

De perfectietraining bestaat uit 4 lessen. Tijdens les 1 en 2 word van je gevraagd een nieuwe set kunstnagels te plaatsen. Deze twee sets gaan we nabehandelen in les 3 en 4. Tussen de eerste 2 lessen en de laatste twee lessen laten we daarom minimaal 2 en maximaal 4 weken ruimte. Voor de perfectietraining zijn in totaal 2 modellen nodig. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot circa 22.00 uur. Lesdagen worden in onderling overleg ingepland, binnen de bestaande cursuslessen of andere data. Je kunt deze lessen in groepsverband volgen of 1:1 trainen.

Lesgeld perfectietraining Acryl incl. basis materialenpakket acryl bestaande uit : acryl-penseel, probonding, acryl coverpink 45 gr, acryl white 45 gr, acrylic liquid 250 cc.

€ 412,- in groepsverband              

€ 480,- individueel 1:1 

Lesgeld perfectietraining Gel incl. basis materialenpakket gel bestaande uit : gel-penseel, probonding, base gel 15 gr, coverpink gel 15 gr, white gel 15 gr, build pink gel 15 gr en no whipe gloss gel.

€ 460,- in groepsverband                

€ 528,- individueel 1:1

Het pakket kan altijd naar wens uitgebreid worden. Na het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat perfectietraining gel/acryl.

De kosten voor de Perfectietraining dienen voor aanvang van de eerste les betaald te zijn. Dit kan per overboeking, contant of per pin. 

Cursusagenda:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel