Nagelstyling Manicure

Tijdens de opleiding manicure leer je stap voor stap hoe je een ontspannende en verzorgende manicurebehandeling kunt uit voeren. Naast de benodigde theoretische kennis, leer je de juiste vijltechniek, hand en onderarmmassage, handverzorging, nagelriemverzorging, nagelverzorging van zowel natuurlijke als kunstnagels en krijg je alles bijgebracht omtrent de paraffine-behandeling. Voor de opleiding manicure zijn geen modellen nodig omdat deze les geoefend word op medecursisten. 

De opleiding manicure is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste, maar ook voor bv kapsters, schoonheidsspecialistes en pedicures een uitgelezen kans om extra klanten en inkomsten binnen te halen.
De opleiding manicure bestaat uit 1 avondvullende les. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot circa 22.00 uur. 

Cursusagenda:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel