French Pedicure

Tijdens de workshop french pedicure leer je stap voor stap hoe je binnen zeer korte tijd (circa 50 minuten) french teennagels kunt stileren, met behulp van gel, waar de klant 6 tot 8 weken plezier van zal hebben. Voor deze workshop is het niet noodzakelijk het gelsysteem al te beheersen aangezien de werkwijze verschilt ten opzichte van de vingernagels. Voor de workshop french pedicure is een model nodig. 

 French pedicure is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste en pedicure, maar ook voor bv schoonheidsspecialistes een uitgelezen kans om nieuwe klanten en dus extra inkomsten te verwerven.

De workshop french pedicure bestaat uit 1 avondvullende les. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot circa 22.00 uur. 

 Voor deze module heb je niet veel aanvullende producten nodig als je al nagelstyliste bent. Heb je echter nog geen gelproducten dan raden wij een van de materialenpakketten aan. Er zijn verschillende pakketten met producten verkrijgbaar. Brons en zilver.

Cursusagenda:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel