Workshop Nail-art:

Tijdens de opleiding nail-art leer je stap voor stap de basistechnieken van de nail-art. Naast de benodigde trucs en theoretische kennis, leer je o.a. inlay, faden, het werken met colorgels, het mixen van glitters, marbelen en het maken van snelle designs. Kortom: je leert de opbouw van een nail-art, welke materialen er zijn, hoe ze te gebruiken, en de verschillende technieken. Met deze kennis en je eigen creativiteit kun je alle gewenste nail-art maken. Voor de opleiding nail-art zijn geen modellen nodig omdat deze les geoefend word op tips. 

De opleiding nail-art is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste. De opleiding nail-art bestaat uit 1 avondvullende les en wordt gegeven van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot circa 22.00 uur.
Omdat over smaak niet te twisten valt bieden wij, in plaats van een standaard materialen-pakket, een cadeaubon aan ter waarde van € 50,- (incl. BTW) die je na afloop van de les vrij kunt besteden aan nail-art producten naar eigen keuze. Of je nu kiest voor coloracryl, kleuren gel, glitters of toch liever iets anders; de keuze is aan jou. Tijdens de les kun je gebruik maken van de nail-art producten die door ons beschikbaar worden gesteld. 

De opleiding nail-art bestaat uit 1 les. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot circa 22.00 uur. Na het afronden van deze opleiding ontvangt u het certificaat Nail-art.

 

Kosten Nail-art (incl. cadeaubon t.w.v. € 50.00) € 127,00 incl. BTW

Cursusagenda:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel