Workshop Gellak

Tijdens de workshop Gellak leer je stap voor stap om binnen zeer korte tijd (circa 45 minuten) de natuurlijke nagels te verstevigen en te voorzien van een lang houdbare kleur met behulp van gellak, waar de klant 2 tot 4 weken plezier van zal hebben, zonder dat het afbladdert of verkleurt. Naast het perfect lakken van de nagels leer je ook alle andere mogelijkheden die gellak te bieden heeft, zoals onder andere het verwerken van glitters en nailartproducten en special effects. Voor deze workshop is het niet noodzakelijk om ervaring in de nagelstyling te hebben. Voor de workshop gellak is geen model nodig. 

Gellak is uitermate geschikt als uitbreiding van het vak nagelstyliste en pedicure, maar ook voor bv schoonheidsspecialistes en kapsters een uitgelezen kans om nieuwe klanten en dus extra inkomsten te verwerven. Voor deze cursisten hebben wij een aangepaste reader gemaakt met extra informatie.

De workshop Gellak bestaat uit 1 les. Lessen worden gegeven van maandag tot en met donderdag in de avonduren van 19.00 tot circa 22.00 uur. Na het afronden van deze opleiding ontvang je het certificaat Gellak.

Als je reeds de standaard gelproducten bezit hoef je voor deze workshop niet het gehele materialenpakket aan te schaffen. Heb je nog geen gelproducten dan raden wij een materialenpakket aan.

Lesgeld inclusief 1 flesje gellak base/top en 2 flesjes gellak kleur naar keuze. € 125,-

Cursusagenda:

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel