NIEUW:

Enkele malen per jaar organiseren wij special workshops voor stylisten die alle basisbeginselen van het zetten van kunstnagels of het aanbrengen van gellak al beheersen.

Tijdens deze special workshops worden er aan de hand van een bepaald thema 8 tot 10 nail arts stap voor stap aangeleerd. Ongeacht of je met gel, acryl, of enkel met gellak werkt, deze workshops zijn voor iedereen te volgen. Er word voornamelijk gebruik gemaakt van gellak, art paint, folie's, steentjes etc, etc.

Tijdens de workshops kun je gebruik maken van door ons beschikbaar gestelde materialen en neem je alle arts op pop sticks mee naar huis zodat je ze direct aan je klanten kunt tonen. Besluit je na de workshop producten aan te schaffen die gebruikt zijn in de behandelde nail arts dan krijg je daar tijdens de lesdag 10% korting op.

Kosten voor de thema workshop zijn € 62,-  incl btw.

LET OP: Elke workshop zal een ander thema krijgen of er zullen andere voorbeelden in uitgewerkt worden. Wacht dus niet te lang met aanmelden, de kans om deze workshops te volgen is dus eenmalig per thema!

Cursusagenda:

Aanmelden nieuwsbrief

Download opleiding brochure

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel