Als alleen het beste goed genoeg is!

    

 

   Januari 2011 is het merk VIP naildesign gelanceerd. 

Deze nieuwe productlijn is ontwikkeld uit het oogpunt van de nagelstyliste, waarbij veelgehoorde wensen zijn vertaald naar deze innovatieve serie producten. 
Bij de ontwikkeling van deze producten is rekening gehouden met de eisen zoals die gesteld worden door het  Ministerie van Volksgezondheid en zijn goedgekeurd volgens de Europese normen voor 2013.
Wij leveren een hoogwaardig product met een luxe uitstraling en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding.

   

We mogen weer een beetje versoepelen in onze groothandel. We hebben besloten om geen aparte koopavonden meer te plannen, maar gewoon iedere dag de mogelijkheid te bieden om in de groothandel langs te komen.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en kunnen daarom alleen nog op afspraak werken in de groothandel. Alleen op deze manier kan gewaarborgd worden dat er niet meer dan 2 klanten tegelijkertijd in dezelfde ruimte aanwezig zullen zijn.

Wanneer het leven weer veiliger is en we Covid-19 onder controle hebben, zullen wij ons deurbeleid weer aanpassen.
We houden jullie op de hoogte. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Moninails Opleidingen en geinformeerd worden over de producten van VIP-Naildesign meld je dan aan voor onze nieuwsbrief die 1x per maand verschijnt.

Aanmelden nieuwsbrief

© 2019 - 2023 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel