Wij verkopen Yodeyma parfum voor zowel vrouwen als mannen in onze webshop. De geuren van Yodeyma zijn geïnspireerd op de geuren van bekende merken maar dan voor een fractie van de prijs. De geuren zijn sterker dan de doorgaans verkrijgbare geuren bij andere merken. Dit komt doordat alle Yodeyma geuren eau de parfum zijn in plaats van eau de toilet. Hierdoor blijft de geur langer aanwezig en ben je dus heel de dag voorzien van een heerlijk luchtje.

Yodeyma parfums zijn voor vrouwen en mannen in verschillende formaten verkrijgbaar.

De verpakking van 15ml doe je gemakkelijk in je zak of tas zodat je indien een keer bij kunt sprayen na het werk of sporten. Ook voor vakantie is dit ideaal. Nog een bijkomend voordeel is dat de prijzen erg voordelig zijn. Zo bestel je al snel een aantal kleintjes om iedere dag van een ander heerlijk geurtje te genieten.

We merken bij veel klanten dat ze eerst een klein formaat kopen om te testen en als ze tevreden zijn dan stappen ze over op 50ml of zelfs 100ml.

De geuren variëren van bloemig, fris en zoet tot kruidig en houtig voor zowel vrouwen als mannen.

Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe geuren. Yodeyma parfums zijn qua geur te vergelijken met de dure merken. Op onze website staat niet vermeld met welke merken ze vergeleken kunnen worden. Wil je dit graag wetn kun je dit in de opmerkingen aangeven en dan zullen wij een lijst naar je versturen waar het wel op staat.

Als het aankomt op het kiezen van de juiste parfum, gaan we 100% af op ons reukvermogen in combinatie met persoonlijke smaak. Maar hoe werkt het dan als je online een parfum koopt? Wij leren je hoe je óók online de juiste keuze maakt!

Parfums zijn in te delen in 4 categorieën: bloemige, frisse, kruidige en houtachtige noten. Jij weet zelf waar jouw voorkeur naar uit gaat. Met deze onderstaande informatie zal het makkelijker zijn om de online beschrijvingen te begrijpen.

Een parfum bestaat uit 3 noten:

Topnoten: zijn in de eerste minuten na het opbrengen meteen aanwezig. Meestal vervliegen deze geuren binnen het eerste half uur.

Hartnoten: zijn de geuren die opkomen na de topnoten. Dit is de belangrijkste fase van de parfum.

Basisnoten: zijn de geuren die als laatste overblijven. Ze geven nog urenlang geur af.Ons advies: ga voor je favoriete geuren in de hart- en basisnoten, aangezien deze het langst blijven geuren.

Veel shopplezier

Groetjes Monique

© 2019 - 2024 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel