SORRY, SORRY,  

Vanwege een overvolle agenda kan ik helaas geen nieuwe klanten meer aannemen, behalve met een medische indicatie. Heb je een medsche indicatie? Neem dan telefonisch contact op: 06-51283862

Waarom kies je voor onze nagelstudio?

Mooi verzorgde nagels en handen zijn een droom van elke vrouw en man. Handen zijn als een visitekaartje en geven een eerste indruk van de persoon. Daarom zijn goed verzorgde handen ook zo belangrijk, deze laten zien wie je bent.

Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor mooi verzorgde handen, maar niet iedereen wil kunstnagels dragen. Wij hebben daarvoor behandelingen voor de natuurlijke nagel dmv Soak-Off gels die als versteviging van de natuurlijke nagel dienen. Maar ook het lakken van de nagels met gellak is een trend die door vele vrouwen gedragen wordt. Natuurlijk kun je ook informatie krijgen over alles wat met kunstnagels te maken heeft.

Steeds vaker bezoeken ook mannen mijn nagelstudio, omdat ze probleemnagels hebben, om van het nagelbijten af te komen, of om mooi verzorgde handen te hebben.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij kunnen bieden, proef de sfeer en kijk even lekker op je gemak rond.

Bij Moninails heersen strenge regels tav hygiëne en gezondheid. Wanneer de hygiëneregels niet nageleefd worden kunnen er ernstige ontstekingen en beschadigingen van de natuurlijke nagels ontstaan.

Daarom heeft iedere klant haar/zijn eigen vijlenset. Deze worden in de salon bewaard. Indien de vijlenset vervangen moet worden, zal er een vergoeding berekend worden (deze set kan ongeveer 8 tot 10 keer gebruikt worden) Zo wordt de overdracht van bacteriën voorkomen.

Desinfectie :

Na iedere behandeling worden de gebruikte vijlenset en freesmaterialen gedesinfecteerd met alcohol 70%. De tafel wordt met een speciale tafeldesinfectans gereinigd. 

Afzuiging chemische dampen:

Tijdens het mengen van de acrylpoeder met de liquid ontstaat een chemische reactie. Tijdens deze reactie komen er chemische dampen vrij. Bij acryl kun je dit ook ruiken, maar bij gel ruik je niks, maar dat wil niet zeggen dat er geen dampen vrij komen. Om de klant zo goed mogelijk te beschermen tegen de schadelijke invloeden van deze chemische dampen, is de salon voorzien van een afzuigsysteem. De afzuiging zit verwerkt in de speciale tafel in het midden van het blad, in de lamp, onder de stolp op het blad en in de lade. Zo wordt de klant beschermt tegen de schadelijke dampen die ontstaan tijdens het bindingsproces. Het afzuigsysteem is van het merk Purex.

Nagelstylist(e) is een vrij beroep, dit betekent dat het beroep nagelstylist(e) niet door de Nederlandse overheid erkend of beschermd wordt en dat er geen wettelijke erkende diploma’s of opleidingen nodig zijn om als nagelstyliste werkzaam te zijn.

Protocol Nagelsector

In dit protocol staat beschreven hoe in de nieuwe 1,5 meter samenleving, toch veilig gewerkt kan worden in een nagelstudio. In mijn salon wordt dit protocol nageleefd. HIER kan het protocol gelezen worden. Bekijk ook COVID-19 hygiëne

Het Nagelgilde

Het nagelgilde is een vakvereniging voor nagelstylistes die naar professionalisering streven van het nagelvak.

De branche- en vakvereniging Het Nagelgilde heeft per 1 mei 2007 een eigen erkenningsregeling voor nagelstudio's. Een door Het Nagelgilde ‘Erkend Nagelstudio’ is gecontroleerd op o.a. vakbekwaamheid, hygiëne, veiligheid en ondernemerschap. 

De nagelstudio’s die lid zijn van het Nagelgilde zijn te herkennen aan onderstaand muurschild.

© 2019 - 2024 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel