Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Staat de vraag er niet bij, mail of bel ons dan gerust voor meer informatie.

Zijn kunstnagels slecht voor de eigen nagels :

Kunstnagels zijn niet slecht voor de natuurlijke nagels, mits vakkundig aangebracht. Van belang is dat de natuurlijke nagel niet beschadigd wordt door het vijlen. Onder de kunstnagels groeit de natuurlijke nagel gewoon door en de kunstnagel groeit mee. Daardoor is na enkele weken een uitgroei zichtbaar en wordt een nabehandeling gepland.


Wanneer krijg ik een nieuwe set :

  • Als je geen kunstnagels hebt krijg je een nieuwe set, dus ook als je alle nagels verwijderd hebt voor de nabehandeling.

  • Indien je voor een nabehandeling komt na 6 weken wordt een nieuwe set berekend.

  • Indien je de kunstnagels zelf verwijderd hebt wordt ook een nieuwe set berekend.

  • Kom je voor de eerste keer bij Moninails, maar heb je al kunstnagels van een andere styliste, krijg je ook een nieuwe set.


Ik kom van een andere styliste af :

  • Als je van een andere styliste afkomt, worden de kunstnagels eerst verwijderd. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

  • In het geval van solarnagels zal een aparte afspraak hiervoor gemaakt worden.

  • Solarnagels zijn van een product gemaakt dat zeer hard is en helaas schadelijk voor de natuurlijke nagel. Daarom moet dit product met de uiterste voorzichtigheid voor beschadiging verwijderd worden.


Kan ik mijn kinderen meenemen tijdens mijn afspraak :

Het is niet toegestaan kinderen mee te brengen naar de salon, omdat hier gewerkt wordt met chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een kind in ontwikkeling. Helaas hebben wij geen mogelijkheid voor kinderopvang.


Wat zijn de betalingsmogelijkheden :

Het verschuldigde bedrag voor de behandeling dient contant of per pin voldaan te worden bij iedere behandeling.


Met welke producten word in de salon gewerkt :

In de salon wordt met de producten van VIP-Naildesign gewerkt. Bij de ontwikkeling van deze kwalitatief hoogwaardige producten is rekening gehouden met de eisen zoals die gesteld worden door het Ministerie van Volksgezondheid en zijn goedgekeurd volgens de Europese normen voor 2013.


Is Moninails een erkend nagelstyliste :

Nagelstyliste is een vrij beroep en word niet door de Nederlandse overheid erkend. Dat betekent dat er ook geen wettelijk erkende diploma's of opleidingen nagelstyling zijn. Het niveau van de opleidingen zijn ook zeer wisselend.
Moninails is geschoold en gediplomeerd volgens de Amerikaanse normen waar het vak nagelstyliste hoge kwaliteitseisen kent.

Bijscholingen, perfectietrainingen en workshops worden regelmatig gevolgd. Via de vakbladen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op nagelstyling gebied.


Hoe kan ik een afspraak verzetten :

Een afspraak kan het beste per mail verplaatst worden. Mogelijk dat de telefoon niet beantwoord wordt tijdens een behandeling, maar je kunt altijd de telefoonbeantwoorder inspreken en je wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld.

© 2019 - 2024 Moninails-shop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel